Rosvikskörens gästbok

Det vore kul om du skrev ett par rader i vår gästbok, så att vi vet att just du har besökt oss. Fundera, kommentera, diskutera! Om du själv är med i någon kör, skriv gärna vilken...

Skriv ditt meddelande längst ner på sidan.

Om ert inlägg betraktas som spam behöver ni inte vara oroliga för att det ska försvinna, det sparas och måste bara godkännas först.

Ulf
2014-10-24 20:23:36
Piteå
Tack för en fint genomförd jubileumskonsert. Mycket bra. Gamla låtar som väcker minnen. Jag vet vilket jobb som ligger bakom en sån här konsert och ni ska vara nöjda med slutresultatet. Ljudet gick också fram mycket bra.
Bo Nilsson
2012-10-14 18:08:40
Tack för ert mycket trivsamma sätt att bjuda på körsång under middagen på Aurum i Skellefteå lördagen den 13 okt. Den som presenterade er gjorde det även bra.Vi var där för att fira min svåger som fyllt 75 år men även att han och hans fru varit gifta i 50 år.Tack vare er fick de ett positivt minne för livet.Ångrar att jag inte tackade er på plats men det får bli så här i stället och hoppas att ni alla tar till er det.Vi kommer även att lyssna på er skiva under julen. TACKBosse
Morgan
2012-04-19 21:19:21
Piteå
Hej Kören!

Många tack för en mycket trevlig afton igår. Det var en väldigt fin visning - en bra blandning av enkelt arrangemang och stort engagemang. Och ett litet charmtroll som vann allas hjärtan.
Vi ses på måndag - redo för vårsånger. \"Sköna Maj, välkommen till vår bygd igen!\"
Morgan
2012-03-27 14:37:55
Piteå
Hej, kören! Här kommer en länk till Tuxedo Junction - instrumental version. Där hör ni alla insatser, om än i olika följd. Ha ganska högt ljud, det är en gammal inspelning.
Söker ni på \"tuxedo junction choir\" får ni olika versioner av vårt arr - där hela kören växlar mellan samtliga insatser.
Mycke\' nöje.

http://www.youtube.com/watch?v=g7PBWcoPpGE
Yvonne Öhman Nilsson
2012-03-24 21:45:59
Rosvik
Hej på er allihopa!

Jag vill bara meddela er att även Rosvikskören nu ligger under Facebooksidan \\\"Företag/föreningar i Rosvik. Ni har en sådan fin hemsida som man bara måste få dela vidare. Ha det så bra och lycka till med allt ni har framför er.
Bettan
2012-01-19 10:35:16
Piteå
Heja Kurt!
Nu fick du förstås flera fjädrar i din sångarhatt.
Ni är många i kören och de flesta har dator.
När jag började i kören hade jag ingen sådan. Då var det till att använda röksignaler. En sådan snöig dag som denna, vore det svårt att via röksignaler, nå fram med mitt hejarop till dej Kurt.
Tiden är exakt lika för oss alla. Vad vi använder tiden till är dock olika från individ till individ. Att säga ett HEJ tar ringa tid men kan betyda så mycket.
Så bra att ingen annan har fått dela spagettisnöre med Sture.
Jag tackar för inbjudan. Vem vet när jag dyker upp. Nästan alla, inte minst Sture, vet att jag kan dyka upp i mer eller mindre förföriska skepnader.
Hälsningar till er alla i kören.
En speciell hälsning till Morgan
Bettan
Kurt
2012-01-18 12:13:50
Piteå
Hej Bettan!

Helt rätt att det är glest mellan inläggen här i Gästboken så där får väl alla bättra sig. Det gäller ju både vi i kören och de som lyssnar på oss, vi har varit dåliga på att uppmana folk att skriva här.

Angående frågorna du ställt tidigare så har det inte blivit något delande av spagetti sedan du slutade.
Mer bilder in från vad vi sysslat med ligger ju på mig att få in.

Angående Morgan så håller jag med dig där, vi har nu haft första övningen med honom och vi ser med tillförsikt på vad som komma skall.

Ett tillfälle att träffa oss under trevliga former är på den Förmaksfest vi anordnar 18/2 på Royal i Rosvik, kontakta någon körmedlem för anmälan.

Hare bra, Kurtan
Bettan
2012-01-14 06:55:34
Piteå
Hej!

Det ser ut som att gästboken är mer eller mindre nedlagd. Kan hända beror det på att ingen av koristerna ger minsta lilla vink till gensvar...?

Hur som helst... Jag vill önska Morgan ett stort lycka till!!

Och till kören vill jag säga detsamma...samt GRATTIS! Ni har fått en ledare som är kunnig och erfaren och som med stor sannolikhet visar sej ödmjuk inför det fundament ni står på.

Ta vara på varandra. Se varandra. Ge varandra godkännande och stöd. Ha åsikter o framförallt kurage att stå upp för dem.

Ha det gott hälsar Bettan!
Åsa
2009-12-27 17:16:51
Blattnicksele
Gott Nytt År till er allihopa!
Bettan
2009-12-04 16:21:13
Hej! Länge se\\\\\\\'n sist. Hoppas att alla gamla som nya körmedlemmar har det bra så här före jul.


Önskar att ni ger er tid att njuta av ljus, dofter, musik och budskap som hör julen till!


Vi skall även sända tankar till dem som har det svårt på ett eller annat sätt. Tyvärr behöver vi bara lyfta tanken till vår närmaste omgivning. Bakom, för oss synliga ombonade fasader, kan det finnas en och annan \\\\\\\"skavankig\\\\\\\" tillvaro. \\\\\\\"....och var sorg som gråter skall bli tröstad åter...!\\\\\\\" Ord att ta fasta på. Någon medlem bjuder väl från korgen när ni framför den sången. Bara på kul. Och du Sture, vem delar du \\\\\\\"spagetti\\\\\\\" med?


Hoppas att nå\\\\\\\'n av er har tillfälle att skriva på hemsidan, eller visa fler bilder. Då blir det liksom mera lockande att besöka hemsidan. Liksom. Typ.


Kramar från Bettan (numera ofta i hatten)

Används för att kontrollera mot spam


(*) Skriv in summan av 7 - 2

* = Måste fyllas i

OBS! För att kunna skriva i gästboken måste
du ha Javascript påslaget i din webbläsare.